You talkin’ to me ?, thema-tentoonstelling door 26 leden van de Limburgse Kunstkring, in het voormalig politiebureau van Vaals (NL), van 30/01/2022 tot en met 27/02/2022.

You talkin’ to me? (Heb je het tegen mij?) zijn de iconisch geworden woorden van Robert De Niro in de film “Taxi Driver”.

Zijn de onbegrensde mogelijkheden om te communiceren een vloek of een zegen in ons streven naar vooruitgang? Kunnen we elkaar nog begrijpen en bereiken? You talkin’ to me? is een conceptueel vormgegeven expositie in de bijzondere entourage van het momenteel leegstaande voormalige politiebureau van Vaals. 26 Kunstenaars van de Limburgse Kunstkring hebben één van de vele aspecten van communicatie in een visueel beeld omgezet. Hun bijdrages zijn gevarieerd: van schilderkunst tot video- en installatiekunst, van ernstig werk tot “cartoon”-kunst met een knipoog. Sommige werken zullen duidelijk antwoord geven op vragen. Sommige vragen zullen, zoals ook in onze dagelijkse communicatie, wellicht onbeantwoord blijven.

Voor de openingstijden en meer informatie zie: agenda en www.youtalkintome.nl
Locatie:
Vml politiebureau Vaals
Randweg 5 – 6291 DC – Vaals